Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Näytteilleasettajat

Näe2019 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.–13.1.2019. Koulutus kerää yhteen näkemisen ja silmäterveyden ammattilaiset tarjoten näille kahden päivän kattavan koulutuspaketin. Osallistujia on viime vuosina ollut yli 500.

Koulutustapahtuman yhteydessä toimii jälleen suosittu ammattilaisnäyttely, joka kokoaa yhteen alan uutuudet.  Näyttely sijaitsee Valo-alueella (ent. Talvipuutarha), luentosalien läheisyydessä. Tänä vuonna näyttelystä voi nauttia perjantaina illalla (kutsuvieraat klo 19–21) ja lauantaina (klo 10–18).

Näyttelyalue

Ammattilaisnäyttely rakentuu upealle Valo-alueelle, jossa järjestelyt toimivat erinomaisesti. Tutustu alla olevista linkeistä alueen karttaan ja osastopaketteihin.

Näyttelyalueen kartta

Katso osastomallit

Ehdot ja hinnat

Näyttelyhinnat sisältävät osastopaketin. NÄE ry:n jäsenille hinta on vain 220 €/m² (alv 0 %).

Osallistumisehdot- ja hinnat

Workshop tai muu lisänäkyvyys?

Haluatko yrityksellesi lisää näkyvyyttä? Ole yhteydessä Jaanaan. Räätälöidään yrityksellesi paras mahdollinen näkyvyys luentosalissa, näyttelualueella, viinibaarissa – jossain muualla?

Näe2019-tapahtumassa on jälleen mahdollista järjestää toivottuja workshop-pienryhmäkoulutuksia. Intensiivikoulutus on mitoitettu noin 15 osallistujalle, ja sen voi järjestää esimerkiksi omalla näyttelyständillä.

Nyt voit pitää myös 30 minuutin miniluennon pääluentosalin viereisessä Siipi-tilassa. Miniluennot on aikataulutettu pääsalin luentojen tauoille, ja ne on tarkoitettu workshopeja laajemmalle yleisölle.

Workshopeihin ja miniluennoille tulee ilmoittautua ennakkoon, ja osallistujat saavat molemmista myös koulutuspisteitä. Workshopit ja miniluennot on tarkoitettu vain koulutuspaketin ostaneille, ja niiden järjestäjillä tulee olla lunastettu näyttelypaikka.

Osastovaraukset ja lisätietoja:

Jaana Kaidesoja
Projektikoordinaattori, Näkemisen ja silmäterveyden toimiala (NÄE ry)

029 3000 903 tai 050 437 4102
jaana.kaidesoja(a)naery.fi

 

Koulutustapahtuma on järjestetty yhteistyössä Suomen Piilolasiseuran ja Suomen Työnäköseuran kanssa.