Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Puhujat

William A. Monaco
OD, MSEd, PhD, FAAO

William A. Monaco on optometrian kansainvälinen supertähti. Hän on Salus-yliopiston varadekaani (biolääketiede) ja kansanterveyden tutkinto-ohjelman apulaisjohtaja. Monaco sai AFOSin (asevoimien optometriayhdistys) myöntämän korkeimman tunnustuksen vuonna 2015 (Orion-palkinto). Hän on erikoistunut myös silmien ikääntymisen vaikutuksiin.

Sami Kuusela
Hupparihörhö

Sami Kuusela on liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi. Hupparihörhö on myös kehittänyt yritysten verkkomainetta analysoivan Underhood -palvelun (http://underhood.co). Kuusela on pitkän linjan journalisti ja kolumnisti, jonka Suomen Kuvalehden Hupparihörhö-blogi tiirailee maailmaastartup-kiikareiden läpi. Kuuselan mielestä on tärkeää olla pöhkö.

Veera Papinoja

Bloggaaja Veera Papinoja kiertää ympäri maailmaa ja kirjoittaa Veera Bianca -nimistä suosittua matkablogia Suomen Blogimedian alla. Hän on opiskellut matkailu- ja lentoalaa Porvoossa ja Hong Kongissa. Blogin kirjoitus alkoi 10 vuotta sitten Papinojan ollessa opiskelijavaihdossa Australiassa. Papinoja on innokas somettaja. Hän auttaa myös työkseen yrityksiä ja brändejä sosiaalisen median kanssa ja tuottaa sisältöä näiden kanaviin viikoittain.

Svein Tindlund

Svein Tindlund on valmistunut optometriksi Kongsbergin yliopistosta Norjasta. Ennen siirtymistään optometriaan hän työskenteli optometriatekniikan parissa. Vuonna 2001 Tindlund valmistui kliinisen optometrian puolelta Pennsylvanian yliopistosta. Viimeisten 10 vuoden aikana hän on tuonut refraktiivisen kirurgian puolelta oppeja kliiniseen työhön, esimerkiksi moniteholinssipuolella.

Arto Hartikainen

Arto Hartikainen on Synsam Finlandin johtava optikko ja liikevastaava City-Optiikka Synsamissa Kuopiossa. Hän valmistui Salus yliopistosta vuonna 2012 ja on julkaissut lukuisia artikkeleita alaa koskien. Hartikaiselle myönnettiin Suomen Optisen Toimialan (nykyisen NÄE ry:n) hopeinen ansiomerkki monivuotisista ansioista kouluttajana sekä optometristin toimenkuvan kehittäjänä.

Share