Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Menestys syntyy yhdessä.

Teemme järjestöyhteistyötä niin Suomessa kuin ulkomailla, sillä haluamme vaikuttaa laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti alan kehitykseen. Näkemisen ja silmäterveyden toimiala on pohjoismaisen optikkoneuvosto NOR:n ja eurooppalaisen optometriajärjestö ECOO:n jäsen. Kotimaassa asioita ajamme yhdessä Suomen Yrittäjien ja Kaupan liiton kanssa.

kaupan_liitto_näe_logo_vaaka[1]


Kaupan liitto
on kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa. Kehitämme kaupan yritysten toimintaedellytyksiä ja yhteistyötoimintaa sekä huolehdimme jäsentemme elinkeino- ja työnantajaeduista.

Tutustu Kaupan liiton verkkosivuihin tästä

näe_Yritt_200x200px_valk

Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Suomen Yrittäjät haluaa parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Tavoitteena on, että Suomesta tulee paras paikka yrittää.

Tutustu Suomen Yrittäjien verkkosivuihin tästä