Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Näe enemmän, katso kauemmas.

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala (NÄE ry) on näkemiseen ja silmäterveyteen erikoistunut toimialajärjestö. Tehtävämme on tarjota ajankohtaisinta tietoa kaikille alan yrityksille ja niissä työskenteleville ammattilaisille ja valvoa aktiivisesti heidän etujaan. Tavoitteenamme on toimijoidemme yhteinen menestystarina.

Edunvalvonta on tärkein tehtävämme.

Vaikutamme jäsentemme etuihin ja oikeuksiin niin elinkeino-, terveydenhuolto- kuin koulutuspuolella. Yli 80 % kaikesta alan uudesta lainsäädännöstä tulee nykyisin EU:sta, joten toimimme kansallisen kentän lisäksi tiiviisti myös kansainvälisesti.

Meiltä saa aina kysyä! Tarjoamme jäsenyrityksillemme työsuhde- ja lainopillista neuvontaa sekä vastauksia kuluttajariitatilanteisiin. Jäsenille suunnattu oma lehti ja viestintämateriaali tarjoavat tietoa ja virikkeitä työelämän avuksi.

Koulutus ja tutkimus ovat toimintamme avaimia. Kannustamme jäseniämme kouluttautumaan jäsenhinnoin ja toteutamme kehityshankkeita yhdessä alan tutkimuslaitosten ja oppilaitosten kanssa. Mikään ei muutu, jos kukaan ei uskalla tehdä mitään.

Uskomme yhteistyön voimaan.

Järjestömme koostuu näkemisen ja silmäterveyden toimijoista sekä näitä palvelevasta tuotekaupasta. Meitä on jo iso joukko. Tällä hetkellä noin 80 % kaikista näkemisen ja silmäterveyden toimijoista ja niitä palvelevasta tuotekaupasta on NÄE ry:n sisällä.

Keräämällä alojen eri asiantuntijat, yritykset ja yhteisöt yhteen luomme menestystä, joka oikeasti kestää.

Kumppaneitamme ovat Pohjoismainen optikkoneuvosto NOR:n ja eurooppalainen optometriajärjestö ECOO. Suomessa ajamme asioita yhdessä Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien kanssa.

 

NÄE ry:n toiminnasta vastaavat:

toimitusjohtaja
Panu Tast
puh. 029 3000 901
etunimi.sukunimi@www.naery.fi

 

järjestökoordinaattori
Tarja Paussoi
puh. 029 3000 902
etunimi.sukunimi@www.naery.fi

 

projektikoordinaattori
Jaana Kaidesoja
puh. 029 3000 903
etunimi.sukunimi@www.naery.fi

 

viestintäasiantuntija
Meri Karppanen
puh. 029 3000 904
etunimi.sukunimi@www.naery.fi