Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Huomisen toimintaedellytykset rakennetaan nyt – tule mukaan ja liity jäseneksi

NÄE ry haluaa Suomesta maailman parhaan maan tuottaa ja kuluttaa näkemisen ja silmäterveyden palveluita. Sote-uudistus ja samanaikainen tekninen kehitys mahdollistavat suuret mullistukset juuri nyt. Älä putoa kärryiltä – ole osa muutosta ja tule mukaan omaan toimialajärjestöön.

Asiakaslähtöinen, laadukas ja kustannustehokas näönhuolto ei synny itsestään. Toimialauudistuksen veturina toimii NÄE ry, ja mukaan kutsumme jokaisen alalla toimivan yrityksen. Kanssamme et ainoastaan pysy kartalla uudistuksista, vaan olet mukana luomassa tulevaisuuden toimintaedellytyksiä.

Tärkeimmiksi tehtäviksemme olemme asettaneet toimenpiteitä elinkeinopolitiikan, terveydenhuoltopolitiikan, alan osaamisen kehittämisen sekä uudistuvien toimintamallien alueilta. Vaikutamme siellä, missä asioista päätetään – ministeriöissä, eduskunnassa, kunnissa ja elinkeinoelämän järjestöissä. Edunvalvontatyötä tukevat tutkimus, koulutus ja viestintä. Pidämme huolen, että näkemisen ja silmäterveyden toimialan yhteinen ääni kuuluu yhteiskunnassa.

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry on koko alan arvoketjun kokoava toimialajärjestö. Siihen kuuluu yli 80 prosenttia Suomen silmäterveyden ja näkemisen tuotteita ja palveluita tarjoavista yrityksistä. Jäsenistömme on monimuotoista; mukana on kaiken kokoisia yrityksiä kaikkialta Suomesta.

Lue NÄE ry:n järjestöstrategiasta, miten työskentelemme tavoitteet saavuttaaksemme.


Jäsenyys tukee liiketoimintasi kehitystä ja kasvua monin tavoin:

1. Olet itse mukana luomassa olosuhteita ja toimintaedellytyksiä, joissa yrityksesi tulee väistämättä toimimaan. Vahva toimialajärjestö edistää niitä yleisiä ja yhteisiä etuja, joihin yksittäinen yritys ei voi vaikuttaa. Jäsenenä et jää ulkopuolelle vastaisuudessakaan, vaan toimit aktiivisesti oman yrityksesi menestyksen eteen.

2. Olet parhaassa mahdollisessa seurassa. Jäsenenä saat lyömättömät verkostot Suomessa, EU-tasolla ja maailmanlaajuisesti. NÄE ry yhdistää optikkoliikkeet ja -ketjut, yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat valmistajat, maahantuojat ja tukkukaupat yhdeksi rintamaksi, jonka vaikuttavuus syntyy jokaisen jäsenen panoksesta. NÄE ry on Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Liittyessäsi meihin saat myös suurten valtakunnallisten järjestöjen, myös Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n, tuen. Tapahtumissamme, koulutuksissamme sekä somekanavillamme sinä ja henkilökuntasi kohtaatte muita alan ihmisiä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin missään muualla.

3. Tietosi ja taitosi ovat aina ajan tasalla. NÄE ry:n jäsenenä saat oleellisimman alaa koskevan tiedon aina ensimmäisenä ja itsellesi sopivassa kanavassa. Siitä pitävät huolen NÄE ry:n ja sen emojärjestöjen monipuoliset koulutukset, tapahtumat, tutkimustoiminta ja viestintä. Kun tiedät, että tärkein tieto tulee luoksesi, pystyt rauhassa keskittymään oman liiketoimintasi kehittämiseen. Tarjoamamme kanavat avaavat myös yrityksellesi suorat sillat tavoittaa muita alan päättäjiä, kun sinulla on asiaa.


Hyödynnä jäsenedut:

Jäsenenä saat lisäksi jäsenmaksuun sisältyen käyttöösi nipun jäsenetuja:

  • Laajan ja monipuolisen verkkopalvelumme
  • Näe -lehden printtinä ja verkossa
  • Neuvontapalvelut mm. työsuhde- ja franchising-kysymyksissä
  • Alennuksia tapahtumista, koulutuksista ja yhteistyökumppaniemme palveluista
  • Lakisääteisen potilasasiamiehen
  • Lakisääteisen työnantajaliittymän henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi

Lue lisää toiminnastamme  ja liity NÄE ry:n jäseneksi tästä »