Näkemisen ja silmäterveyden toimiala tarjoaa alan ammattilaisille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa näkemisestä ja silmäterveydestä.

Näe-lehti siirtyy digiin

Näe-lehti siirtyy tänä keväänä kokonaan verkkoon ja uuteen julkaisuformaattiin. Uusi Näe-verkkolehti on jatkossa avoimesti kaikkien luettavissa, jolloin se toimii myös näkemisen ja silmäterveyden alan uudistuvana...Lue artikkeli

Tutustu uudistuneeseen Näe-lehteen

Pääset lukemaan lehteä tästä tai klikkaamalla viereistä kansikuvaa.

Lehden teemana on kaupan trendit ja markkinointi, minkä lisäksi siinä esitellään uusi NÄE-hallitus ja käydään läpi toimialakatsaus 2017. Esillä ovat myös sote, EAOO sekä GDPR-asiat.

Verkkolehden uusi julkaisuformaatti mahdollistaa entistä monipuolisempien sisältöjen, kuten videoiden ja animointien, lisäämisen artikkelien oheen.  Lehden kautta pääsee kätevästi käsiksi myös erilaisten sidosryhmien kanaviin ja aineistoihin. Sisältöjä on myös helppo jakaa ja linkittää eteenpäin esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

 

 

ILMOITTAJALLE ›

NÄE – TOIMIALAN OMA AMMATTILEHTI

Näe-lehti on suunnattu kaikille näkemisen ja silmäterveyden toimialan ammattilaisille sekä toimialasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneille. Julkaisu ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja se esittelee alan ajankohtaiset uutiset, ilmiöt ja kehityssuunnat.


Uusin numero: 2/2018

Vuoden toisessa Näe-lehden perehdytään kaupan trendeihin ja markkinointiin. Esittelyssä myös uusi NÄE-hallitus ja toimialakatsaus 2017.